2013/12/31

Silvestrovský výběh 2013

Na Vánoce i na Silvestra má každá rodina své vlastní tradice. Ta naše běhá na Zlatou neděli BKZ, místo Štěpánského běhu chodíme raději do Zoo a Silvestrovské dopoledne patřívalo přeběhu z Bumbálky na Soláň.
Jenže jak se mění naše životní podmínky, mění se i tradice, a tak byl loni řetězec Silvestrovských přerušen. Ovšem to nás, pohybu chtivé, nemohlo zastavit. Když se ani letos nevypravil na tradiční trasu autobus, vymysleli jsme si trasu vlastní. Sice nás na jejím konci nečekala teplá hospůdka, ale alespoň teplý obývák.
No vypadalo to asi takhle: Boban, Lucy, LuHo a moje maličkost jsme se potkali ve Zlíně, kde nám hezky pršelo za krk. Odvezli jsme se autem do Vizovic na chatu a zatopili. Přejeli jsme na parkoviště pod Doubravou a odtud už po svých směr Klášťov. Je to zvláštní, ale ač my jsme na kopce zvyklí, funěli jsme o 106 zatímco LuHo kolem nás zvesela poskakoval a oháněl se foťákem. Dokonce i video natočil. A taky si dal navíc jednu vrcholovou prémii a tříkilometrový bonus za odměnu.
 LuHův GPS záznam je tedy o něco delší než by byl býval nás tří, neboť nám byl odpuštěn závěrečný seběh, abychom mohli odvézt auto zpátky dolů. Původní plán stavit se v Šenku na jídlo ztroskotal na drobnosti týkající se jeho otevírací doby, ale nudle byly také výborné, za což patří dík šéfkuchaři;) No a pak už stačilo jen neusnout, než dorazí hosti a rozproudí se silvestrovská zábava!
PF 2014





Žádné komentáře:

Okomentovat